Rólunk

Tisztelt Partnerünk!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy társaságunk 2021. október 01-el hivatalosan is beolvadt a Sieg-Bau Kft-be. Amennyiben további információra lenne szüksége, kérem keresse fel a www.siegbau.hu oldalt.

 

 

 

 

Az OPERON 2004 Kft. 2004-ben Szolnokon, 100% magyar tőkével alapított családi vállalkozás.

A Szolnoki Ipari Park  területén 8700 m2 saját tulajdonú ingatlannal rendelkezik, melyen mára összesen 3000 m2  üzemcsarnok, raktár és iroda épült.

A saját gyártási tevékenységen túl, a Kft. telephelyet és infrastruktúrát biztosít a cégcsoport másik vállalkozásának, a légtechnikai elemek gyártásával és rendszerek kivitelezésével foglalkozó Sieg-Bau Építőipari Kft-nek.

A cégcsoport fejlődését mutatják a 2006, 2012 és 2018-as évben a telephelyen végrehajtott építőipari beruházások.

Az Operon 2004 Kft. rozsdamentes technológiai vezetékrendszereket gyárt. A vevői kört túlnyomó részben a Magyarországon épülő autóipari beruházásokat végrehajtó külföldi cégek jelentik.

2018-ban egy korszerű vonalhegesztő berendezést állítottunk munkába, mely a termelékenység növelésén túl a minőség javulását is biztosította.

A beruházást a GINOP-2.1.8-17 pályázat támogatta.

A jelenleg folyó koreai Gödi Samsung építéséhez már ezzel az új berendezéssel gyártjuk a technológiai vezetékrendszer elemeit.

A Társaság megalakulása óta eredményesen gazdálkodó vállalkozás.

Üzleti filozófiánk:

”Biztonság - Megbízhatóság - Pénzügyi stabilitás”


Vissza az előző oldalra

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Írjon nekünk vagy kérjen visszahívást!